Glutenfri, high fat
Jeg sier aldri “nei takk” til en skikkelig god cheeseburger. I det minste ikke om du får bacon servert i samme smørja. Dette må være det beste med å gå på lavkarbo. Alt dette lovlige, nødvendige fettet som finnes i så utrolig mye godt! Disse chilli cheese-burgerne er stappet med godt krydder, ost og chilli, i tillegg toppes de med bacon! Hva mer kan man ønske seg?
Til 4-5 medium store chilli cheese-burgere trenger du:
- 400 g kjøttdeig
- 1 egg
- 1 ss fiberhusk
- 2 – 3 pressede hvitløksfedd
- krydder (jeg brukte en god dæsj salt, pepper, garam masala, cummin, oregano, chillipulver)
- 3 ss finhakket chilli, eller sambal oelek (bruk helst chilli da det er litt karbohydrater i sambal oelek-en)
- 1 – 2 dl revet ost (f eks. cheddar, Jarlsberg, hvitost)
- Noen skiver bacon
Ha alle ingredienser, bortsett fra bacon, i en bolle og bruk hendene til å blande det godt sammen. Varm en stekepanne med litt smør i og stek burgerene til de er gjennomstekte. Stek bacon og legg dem oppå burgeren før servering.
Server i et salatblad med tomat og Sellerirotfries . Nam nam!