Fantastisk Hjemmelaget Kyllingkebab

Glutenfri, uten egg, laktose

Jeg hadde supercraving på kyllingkebab her en dag! Lykkelig kom jeg over en oppskrift på hjemmelaget kyllingkebab for lavkarbo-ere! Oppskriften fant jeg HER. Jeg har gjort noen modifikasjoner for å passe min smak. Resultatet er jeg strålende fornøyd med, og håper andre kan få like stor glede av den.

Jeg fikk 17 kyllingkebab-pølser utifra denne oppskriften.

Næringsinnhold pr. kyllingkebab-pølse:

Karbohydrater: 0.4 g

Proteiner: 8.1 g

Fett: 5.7 g

Til ca 17 kyllingkebab-pølser trenger du:

  • 800 g Kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss spisskummin
  • En liten ss Sambal Oelek – Chilli paste (alt ettersom hvor sterke du ønsker at de skal være)
  • 1/2 – 1 rødløk
  • 2 Hvitløksfedd

Finhakk rødløk og hvitløk.Bland resten av ingrediensene i en bolle kyllingkebab ©Norashjemmelagde2016

Her blir du nødt til å bruke hendene for å få blandet det godt sammen. Godt og grisete kyllingkebab ©Norashjemmelagde2016

Lag så små pølser av deigen i omtrent like store størrelser. Jeg fikk 17 stk av denne oppskriften. Legg dem på en rist og sett inn i ovnen på 220 grader i 20-30 minutter. (Det er lurt å ha en stekeplate med aluminiumsfolie på under risten inni ovnen)kyllingkebab ©Norashjemmelagde2016

kyllingkebab ©Norashjemmelagde2016

Vips ferdig og klare til inntak! Disse er også veldig gode med lavkarbo lefser og lavkarbo kebabsaus! Nom nom.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.