Hvordan I Alle Dager Skal Jeg Klare Dette?!

©Noras Hjemmelagde

Nå har sommeren endelig kommet! Med sommer følger ferie, og med ferie følger reiseplaner. Jeg syns det er vanskelig nok å konsentrere seg om å holde seg til en diett, eller kur, når man bare har hverdagen å tenke på. Jeg er litt mer usikker på hvordan det skal gå når jeg skal på ferie.

I kveld reiser t-banemannen, en venninne og meg til Spania. Vi skal være der i 10 dager! Jeg gleder meg masse, men er fortsatt veldig redd for hvordan det skal gå matmessig. Jeg VET at det kommer til å renne over av fristelser. Jeg VET at jeg ikke kommer til å klare å motstå dem alle, og jeg VET at det blir vanskelig å gå ut og spise på restaurant uten å skape problemer for servitørene og kokkene.

©Nora Engevold2016

Sist min venninne, Marthe og jeg var i sydenland anno 2010

Samtidig tenker jeg at det viktigste er at jeg koser meg. Vi skal sole oss, bade, lese bøker og være sammen. Jeg kan ikke la maten gå utover absolutt alt. Allikevel har jeg bestemt meg for å prøve. Vi skal bo i en leilighet vi leier, så mye mat må vi kjøpe inn selv. Da tror jeg at jeg skal klare meg ganske så bra. Utover det blir det nok en del restaurantbesøk. Da får jeg heller prøve å la være å spise alle potetene, all pasta eller brød.

I denne anledning har jeg derfor tenkt å lage en videoserie om hvordan jeg prøver så godt jeg kan å leve etter et lavkarbo-kosthold i sydenland. Smakebiter får dere underveis om dere følger meg på snapchat: @Norashjemmelagd. Resten blir presentert når jeg kommer hjem fra tur. Woop woop

Håper alle har en fin sommerdag og koser seg masse i varmen.

See you on the other side <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.