Kylling med granskuddpesto og fetaost

©Nora Engevold2016

Glutenfri, uten egg 

Endelig er eksamen fiks ferdig og levert og sommeren kan starte. Så nå er det bare for finværet å trekke frem i køen. Sliten, utmattet og klar for nye eventyr presenterer jeg en ny oppskrift for dere. En med kylling denne gangen. Jeg hadde så mye granskuddpesto igjen fra jeg laget det sist, og ville prøve å bruke det til noe annet en på knekkebrødet. Jeg ble kjempefornøyd med denne middagsretten, og håper den faller i smak for deg også! Har du ikke granskuddpesto, kan du fint bruke vanlig pesto. Det blir steikende godt det også! Ha en strålende dag!

Til kylling med granskuddpesto og fetaost trenger du:

  • 4-5 kyllingfileter
  • En krukke hjemmelaget granskuddpesto /vanlig pesto
  • 1 boks kremet fetaost
  • En neve revet parmesan
  • Et par klatter smør
  • salt og pepper

kylling med pesto og fetaost©Nora Engevold2016Snitt en stripe på langs i midten av hver kyllingfilét, uten å skjære helt igjennom. Smør en ildfastform godt. Legg kyllingen i formen og krydre dem med salt og pepper. Legg en spiseskje +- med granskuddpesto i snittet slik at du fyller det helt opp. Smuldre godt med fetaost over og strø revet parmesan på toppen. Stek kyllingen i ovnen på 180 grader i 25-30 min. Skru på grillen de siste fem minuttene. Server med noen deilig grønnsaker.kylling md pesto og fetaost ©Nora Engevold2016Du kan også snurre litt bacon rundt kyllingen om du vil. Det blir også veldig, veldig godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.