Lavkarbo hamburgerbrød på 1 – 2 – 3!

©Nora Engevold2016

Glutenfri, uten egg, sukkerfri

/Inneholder sponsede produkter/

Dere husker kanskje at jeg fikk en pakke i posten for et par uker siden? Ikke? Da kan du se meg pakke opp pakken HER! I den pakken var det spesielt én ting jeg var veldig gira på å prøve ut.

Jeg har nemlig aldri vært noe særlig fan av brød. Jeg syns egentlig ikke det er spesielt godt. Sjelden har jeg spist brød under speilegg, og jeg har generelt følt at det brød bare fungerer som magefyll som smaker litt “plææh”. I tillegg er det tørt/seigt/kjedelig og noe som jeg bruker opp hele spyttproduksjonen min på for å få ned i svelget (knekkebrød derimot, liker jeg godt). Men selvfølgelig, hver sin smak.Hamburgerbrød ©NorashjemmelagdeDet jeg liker svært godt er hamburgere. Spesielt med hamburgerbrød. Selvfølgelig finnes det varianter på lavkarbo, men jeg følte at ostepuffbrødet ikke fungerte optimalt, og salatbladet ble ikke helt det samme. Derfor var jeg veldig skeptisk da jeg prøvde ut denne oppskriften. Jeg satt utenfor ovnen som et barn mens hamburgerbrød stekte i vei, og ventet i spenning. Jeg følte at det ble en aldri så liten opplevelse for meg.hamburgerbrød ©Norashjemmelagde2016

Disse hamburgerbrødene smakte faktisk nam, tross min kresne “brødsmaker-gane”, og var veldig mettende. I tillegg er de SUPERSUNNE! De gir meg også tilbake en følelse. Nemlig følelsen av å kunne holde en burger med begge hender, og ta en diger jafs hvor alt innholdet tyter ut på siden og nedover jakka. Det beste med det hele er at det krever bare TO ingredienser!

Alt du trenger til hamburgerbrød er:

Bland de to ingrediensene sammen. Deigen skal ikke heves, bare stå i 5 minutter før du kan trille hamburgerbrød i en fei. Anbefaler deg å ta litt vann på hendene om du skal rulle rundstykker. Hamburgerbrød stekes på 200 grader i ca 30 minutter. Avkjøl på rist. Skjær opp brødet, stapp inn burgeren og det du måtte ønske å ha på, og jafs i vei!

Dette skal jeg gjøre oftere! God Torsdag!

2 Comments

  1. 1

    De der gleder jeg meg til å prøve en dag. Jeg går på Eurodiet som enda strengere – men bare i en periode før jeg over på “smartkarbo”. Legger herved bloggen din som favoritt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>