Lavkarboreisen Uke 4

Hentet fra Google Hentet fra Google

I dag har jeg begynt på nytt igjen etter en planlagt pause. Tbanemannen og jeg har nemlig akkurat tilbragt 5 dager i Berlin. Jeg hadde planlagt at denne turen skulle være en pause fra hverdagen, da også fra kuren.

Nå som jeg sitter her, hjemme igjen, har jeg på mange måter begynt på nytt igjen. I Berlin har jeg spist potetgull, pommes frittes, hamburger, kringle, pizza, berlinerboller og drukket øl. Jeg har storkost meg som turist sammen med Tbanemannen og med maten.

Hentet fra Google

Hentet fra Google

Nedturen kom da jeg kom hjem og skulle på toalettet. Alt dette hvetemelet og sukkeret har nok gitt meg en litt dårlig mave, men det beviser bare enda mer for meg at lavkarbo er veien for meg å gå. Jeg angrer nok litt på inntaket av fritert ditt og hvetemelbasert datt, men godt var det der og da, og spist er spist.

Hentet fra Google

Hentet fra Google

Det viktigste er at “sprekken” var planlagt og at jeg nå i dag har klart å starte på nytt igjen. Det føles ikke som et problem å være tilbake igjen. Snarere tvert i mot.

Resultatet av pausen er at jeg har lagt på meg igjen to av de fem kiloene jeg hadde tatt av, men de skal bort igjen nå!

Ellers anbefaler jeg alle absolutt å reise til Berlin. Det er en flott by med mye å oppleve!

Bånnsoar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.