Min første UNBOXING-video

©Nora Engevold2016

JEG HAR FÅTT PAKKE!

/Inneholder sponsede produkter/
Det stemmer, jeg har fått tilsendt en pakke fra Funksjonellmat.no uten at jeg vet hvilke produkter som befinner seg i den! Jeg bruker produkter fra dem i veldig mye jeg lager til hverdags, så jeg er veldig spent! Jeg har derfor laget min første unboxing-video for å kunne dele øyeblikket jeg åpner mysteriepakken sammen med dere!

På denne videokanalen kommer jeg også til å legge ut flere ting fremover, så følg med!

Følg meg gjerne gjennom hverdagen på snapchat: ©Nora Engevold2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.