Mine basisvarer | Hva skal jeg handle?

Bilde fra Studenttorget.no

Når man begynner med lavkarbo er det ganske mye å sette seg inn i. Hva kan man spise, og hva kan man ikke spise? Hvilke basisvarer trenger jeg? Her har jeg satt sammen en oversikt over de basisvarer jeg alltid har i skapet og i kjøleskapet, og håper dette kan være til hjelp!

Noen av disse matvarene har en del karbohydrater pr 100 g, men som med hvitløk f. eks, bruker man ofte bare 1-3 fedd og det utgjør langt fra 100 g. Totalt utgjør det svært få karbohydrater.

Som student med et stramt matbudsjett må jeg ærlig innrømme at det har økt en smule etter at jeg byttet til et lavkarbokosthold. Samtidig ser jeg på det som en god investering i min kropps helse og velvære.

Her har jeg laget en oversikt over basisvarer jeg er helt avhengig av å ha i matskapet. Håper denne listen over mine basisvarer kan være til hjelp om du er i startfasen av lavkarbo, og står i villrede over hvor du skal begynne og hva du skal kjøpe inn!

Karbohydratverdiene er oppgitt per 100 g/ml vare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.