Sukkerfri milkshake med bringebær

©Nora Engevold2016

Sukkerfri, glutenfri

Det nærmer seg sommer! Det kan i det minste føles slik om dagen. Solen står tidligere opp og går senere ned. Det er til og med ganske varmt ute. Allikevel tviholder jeg fortsatt på ullkåpen min, i tilfelle-rottefelle det plutselig skulle bli kaldt igjen. I anledningen “nesten vår og sommer” gir jeg dere her oppskriften på min milkshake med bringebær – på lavkarbovis selvfølgelig.

Til 1 porsjon milkshake trenger du:

  • 80 g Easy vaniljeis søtet med Stevia (ca tre store, gode spiseskjeer)
  • 150 g fryste bringebær (har de tinet litt tar du også med sausen fra bærene)
  • 1 – 2 dl fløte (du kan også spe med litt vann om den blir for tykk, eller smaker for mye fløte)
milkshake ©Norashjemmelagde

Tips: Denne milkshaken blir enda bedre med krem på toppen!

Det er de frosne bærene sammen med iskremen som gir en skikkelig god milkshake-konsistens! Har du bare ferske bringebær kan du ha oppi noen isbiter. Milkshake er litt “prøve seg frem”-aktig. Du må absolutt ikke ha nøyaktige mål av alt. Prøv deg frem til du får det resultatet du selv ønsker!milkshake ©Norashjemmelagde2016Ha alle ingredienser i en blender og mix mix mix (du kan også bruke en håndmikser med visp). Jeg liker at milkshaken nesten er som tykk smoothie. Om du syns den blir litt i tykkeste laget kan det være fordi bringebærene er for frosne. Legg posen med frosne bringebær i varmt vann i en bolle en liten stund, og prøv på nytt. Du kan også tilsette mer fløte for å mykne opp konsistensen. Server på “varme” vårdager og kos deg riktig godt!

milkshake ©Norashjemmelagde2016

En liten tass kom for å se om hun kunne få smake litt av kremen på toppen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.