Eggedosis: sukkerfri helgekos og dessert

eggedosis

Glutenfri, sukkerfri, laktosefri

Har du vokst opp på 90-tallet er kanskje eggedosis noe du husker som fredags-og/eller Lørdagskos. Selv husker jeg det veldig godt, og er fortsatt veldig glad i det. Den originale versjonen er kanskje ikke så fryktelig sunn av seg, men det er ingenting i veien for å lage en sukkerfri versjon du kan spise med god samvittighet!

Dersom du er en av dem som fortsatt har litt kjærlighet for eggedosis, men går på lavkarbo, er det absolutt ikke et problem! Det er en fantastisk dessert, eller rett og slett bare noe til kveldskosen, om du hungrer etter noe søtt.

Jeg har laget eggedosis med sukrin. Vil absolutt tro at annet søtningsmiddel også fungerer. Selv merket jeg ikke veldig mye til den kalde ettersmaken av Sukrin,  men det kan hende at sukrinmelis er bedre om du vil slippe knasende sukker-knas.

Til én porsjon eggedosis trenger du:

  • 1 egg
  • 1 ss Sukrin

Visp alt sammen til røren blir kjempestiv og luftig. Server i et pent glass, eller en skål, og kos deg!

velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.