La oss snakke litt om gjenbruk!

©Nora Engevold2016 Nydelig gryte fra Figgjo! Ute I butikk nå på Fretex Lillestrøm!

Når du kjøper utstyr til kjøkkenet ditt, kjøper du nytt eller brukt?

I dag vil jeg gjerne snakke litt om Fretex-butikken i Lillestrøm. Dette er en butikk som har hatt et stort potensiale, men som over en periode ble sittende litt bak gardinen. I desember 2014 begynte ting å ta seg opp. De har hatt en lang og tøff reise, men nå skinner den mer og mer!

Krims og nips er ofte av ypperste kvalitet. De har et moteriktig og godt utvalg av flekkfrie og fargerike klær. Alt fra H&M til Moods of Norway og Burberry. Skal du på temafest tilbyr butikken ypperlig service ved å hjelpe deg med å finne riktige plagg til en billig penge! Selv har jeg vært i butikken i Lillestrøm og handlet litt. Jeg fikk også med meg en del ting jeg gjerne vil vise frem. Disse er å få kjøpt i butikken nå!

©Nora Engevold2016

Suppeskåler fra Figgjo med vakkert motiv er å få kjøpt på Fretex Lillestrøm nå!

Damene som jobber der er veldig hyggelige og yter god service. De er behjelpelige med det meste og vil du ha en kaffe fikser de dette kun for en femmer! Her kan du sitte ned og slappe av mens kompisen, venninna eller dama prøver i vei.

©Nora Engevold2016

Gryte og suppeskåler fra Figgjo til salgs på Fretex Lillestrøm!

Vi har et enormt forbruk, eller overforbruk for å være helt korrekt, når det kommer til klær og ting. Vi kjøper alt for mye! Dette er ikke bra for miljøet først og fremt. Samtidig fører dette også til at de store kjedene presser ned prisene på klærne for å være så billige som mulig. På den måten får de folk til å kjøpe mer, og det går i aller størst grad utover de som sitter og lager klærne.

Jeg har selv jobbet et par år i Fretex, også i butikken i Lillestrøm. Det var lett å se overforbruket da store deler av klærne vi fikk som gaver til butikken var med prislappen på. Selvfølgelig blir butikkene glade for slike gaver, det betyr at noen i hvert fall ikke har kastet dem i søppelkassen, men heller tatt grep og gitt det i gave til dem. Det er alltid noen andre som kan få bruk for det du ikke lenger trenger!

©Nora Engevold2016

Gryte fra Figgjo! Perfekt til supper,  i butikk!

Når det kommer til kjøkkenutstyr bugner denne butikken i flotte vaser, dekorartikler og dekketøy fra Porsgrund, Figgjo, Stavanger Flint, Hadeland m.fl. Prisene er korrekte etter min mening. Tingene får en verdig pris uten at det er for dyrt for oss med ikke alt for mye penger i lommen. Selv har jeg en stor forkjærlighet for smørskåler. De finnes i så utrolig mange varianter, størrelser og varierende motiv. Jeg virkelig elsker dem og har selv opparbeidet meg en aldri så liten samling. ©Nora Engevold2016

©Nora Engevold2016

Denne klassiske smørskålen kan du nå være heldig å få med deg hjem fra Fretex Lillestrøm!

Ofte er ting som ble laget for et tiår tilbake av mye bedre kvalitet enn det som produseres nå! Ting ble laget for å vare lenge! Du kan rett og slett få deg et skikkelig kupp på godt håndverk og kvalitetsgjenstander til kjøkkenet ditt. Bare husk at som regel finnes det bare én av hver gjenstand, så her må man være rask!

Lurer du på noe om varer eller andre ting, kan du kontakte Fretex Lillestrøm på tlf: +47 404 21 634. Du kan levere krims, nips og alt av småting direkte i butikken! Klær leveres i Fretex sine innsamlingsbokser.

Oppfordrer alle til å følge Fretex Lillestrøm på instagram for insideinfo om ekslusive varer, salg og gode tilbud!: @Fretexlillestrom_

For mer informasjon om arbeidet til Fretex se HER!

Produktene er fra Fretex Lillestrøm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.