Lavkarboreisen Uke 14 | 1. milepæl nådd!

Bilde fra: https://no.wikipedia.org/wiki/Målebånd

Tenk at jeg er i uke 14 allerede! Det har altså gått 14 uker siden jeg startet på lavkarbo. Jeg føler at jeg ikke får skrytt nok av denne livsstilen, fordi jeg føler på alle godene av den hver dag, og dette ønsker jeg gjerne å formidle!

Jeg ønsker å si at jeg er stolt av meg selv som har klart å holde på med det så lenge. Jeg som vanligvis begynner på et nytt prosjekt, gir alt, men blir lei etter et par måneder. Denne livsstilen har gitt meg mestringsfølelse hver uke når vekten har gått ned enda en kilo, og dette har nok holdt meg gående.

Noen ganger får jeg spørsmål om hva jeg gjør for å holde motivasjonen oppe, og det ovennevnte er nok et av svarene på det. Å få kontinuerlig bekreftelse fra badevekt eller målebånd på at det jeg gjør er bra for meg og kroppen min, hjelper veldig på. Et annet svar er hvordan jeg har tatt det som en utfordring. Jeg tenker ikke at jeg ALDRI skal spise noe som ikke hører hjemme på et lavkarbokosthold, men jeg gjør det veldig sjeldent og da i små mengder. De gangene det skjer blir jeg uansett som regel hardt straffet i mageregionen dagen etter.©Nora Engevold2016Utfordringene som dukker opp underveis tar jeg på strak arm. Stagnerer vekten går jeg hardt til verks for å finne ut hvor problemet ligger. En annen viktig faktor er at jeg har støttende folk rundt meg. Selv om jeg møter mye motstand og dyktige, argumenterende diskusjons-bikkjer jeg mister munn og mæle mot, har jeg familie og venner som støtter meg og gleder seg på mine vegne.Nora Engevold2016En annen ting er utfordringen med å lage sin egen mat fra bunnen av, hver dag. Det er utrolig spennende å prøve ut nye retter og smake på alt det gode jeg kan spise. Jeg har en generell glede og et engasjement for å lære å lage nye ting, og mat er absolutt et felt jeg syns er veldig spennende!

Jeg startet denne vektreisen med en startvekt på 80 kg (til å være 160 cm høy er dette for høy vekt for meg). Jeg har satt meg et par milepæler for reisen. Den første milepælen er endelig nådd: jeg har gått ned hele 10 kg! Jeg er utrolig stolt av meg selv, selv om det har gått litt sakte, litt opp og ned, har jeg endelig nådd første delmål! Nå er det bare å keep on toing. Mitt neste delmål vil være -15 kg totalt!

Ønsker meg selv lykke til! Wooho!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.